tekst

Jeg måtte finne den grunnleggende ideen
Sak: Nytt boligprosjekt for Solon Eiendom

Dato: 07.06.22

Solon Eiendom skulle bygge boområdet Jessheim Hage, og jeg skulle skrive teksten til en presentasjon som allerede var løst visuelt. Ikke alltid like enkelt, men denne gangen gikk det fint. Jeg så at området ville bli spesielt, at husene ville være like, men med individuelle forskjeller også i eksteriøret. Jeg syntes det så organisk ut.
Så dro jeg ut til eiendommen og stod på sletta der og lot tankene drive. Det resulterte blant annet i de to tekstene nedenfor.

Les mer >>

Hva er essensen her, bortsett fra hus?
Oppdrag: Boligpresentasjon av Kolbotn Hage for Solon Eiendom. Byrå: Børresen & Co

Dato: 05.06.22

Jeg bruker alltid litt tid på å komme under huden på prosjektene. Jeg spør meg selv: Hva er essensen her? Og: Hva er det mest interessante som dirrer litt under overflaten, og som kan holde kommunikasjonen? Altså: Jeg måtte på ekskursjon. Jeg dro ut og så på tomten, og tenk der lå det et gammelt trehus med en liten eplehage. Lykke. Ikke bare blokker, men noe mer.

Les mer >>

Barndomstraumer etter klistermetoden Manusjobb for Marta Thorsheim, Institutt for Traumearbeid

Dato: 01.01.16

Noen jobber lærer jeg utrolig mye av. Som da jeg språkvasket denne boka om tidlige traumer. Eller som det står på omslaget: Tidlige traumer fra unnfangelsen, svangerskapet, fødselen og de første årene. Originalen er på tysk, skrevet av Franz Ruppert, en tysk professor i psykologi som i mange år har forsket på flergenerasjonelle traumer.
Eller sagt på en annen måte: om, og eventuelt hvordan, traumer kan gå i arv.

Les mer >>

Mer moro for de minste med «Små og store kjøkkensjefer»
Sak: Kokebok for Coop OBS. Byrå: Inkognito.

Dato: 01.01.15

Noen jobber er ekstra morsomme. Som denne kokeboka jeg gjorde for COOP-OBS i samarbeid med Inkognito. Sistnevnte er en superproff gjeng som lager matbøker det lukter fugl av. Som denne.

Les mer >>