tekst

Skrivekurs den 4. og 5. oktober 2024 på Circolo Skandinavo, Skandinavisk Forenings Kunstnerhus i Roma

Dato: 01.07.24

Hvordan kan det ha seg at sansebasert skriving og ideprosess gir tekster som flyr? Svaret er egentlig ganske enkelt. Det handler om hvordan hodet og kroppen fungerer sammen, om hvilke sanser du har påskrudd når du skal lete etter ideer, samt hvilke rammer du leker innenfor når du skal utrykke dem. De som har vært på kursene mine, husker hvordan det fungerer, husker den pirrende nysgjerrigheten, den brå erkjennelsen og den overraskende løsningen som plutselig åpenbarer seg. Hvorfra? Fra dypet av deg selv, fra de villeste ideene, fra de mest utenkelige kombinasjonene. Og vips. Skulle du ha sett? Og sannelig - det skulle du.

Les mer og meld deg på her!

Bruk høstferien 2024 i Roma til å bli en bedre skribent. Kun 10 plasser.

Dato: 01.07.24

Sted: Circolo Scandinavo i Roma 4. og 5. oktober (høstferien) Tid: 10-18 Pris: 6 900 NOK.

Les mer og meld deg på her!

Skriv, skap, realiser! 4. og 5. oktober 2024 i Roma. Praktisk informasjon.

Dato: 08.07.24

Sted: Kurset holdes i Circolo Scandinavo, som ligger i Via Santa Sabina 8 på Avertinerhøyden. Dette er sentralt i Roma, på andre siden av elven i forhold til Trastevere.

Les mer og meld deg på her!

Kunnskapssekken. Det jeg kan dele med deg

Dato: 09.07.24

Etterhvert hadde jeg fått en hel sekk. En temmelig diger samling av masse greier. Så rotet jeg litt rundt i fortidsmengden. Jøss. Her var jo alt jeg hadde digget å holde på med. Skrive. Snakke med folk. Analysere. Reise. Utforske. Jeg tok opp et par saker. Snudde og vendte litt på dem. Litt læring her, litt erfaring der. Et aha innimellom. Skulle du ha sett! Sannelig passet det ikke sammen også, selv om det ikke var tenkt slik i utgangspunktet. Her var det vel noe jeg kunne bruke? På nytt? På en annen måte? Og javisst, det var det jo. Alt sammen faktisk.

Les mer og meld deg på her!