tekst

Skrive, skrive, skrive, kose seg, tenke, formulere, omformulere, lese, kanskje le, kanskje gråte litt, kanskje bli overrasket, meg? Var det meg?

Dato: 20.10.19

Den 16. og 17. november er det skrivekurs. Kanskje har du lyst å gi noen du kjenner en julepresang? Kanskje har du lyst å forære den til deg selv? Jeg har hatt mange som kommer på kurs og sier: «Dette skulle jeg gjort for lenge siden» Så kanskje FOR LENGE SIDEN, er NÅ.

«Å bli seg selv» av Irvin D. Yalom

Dato: 01.11.18

«En av årets beste bøker 2017» skriver britiske The Guardian. I fjor høst kom den på norsk, og jeg fikk oversette. For ei bok!

Og så bare renner ordene ut av fingrene, liksom.

Dato: 10.09.19

Nei, de gjør jo ikke det, har jeg tenkt mange ganger.
Men så kommer jeg på at: Jo da, de gjør det. Innimellom.

Ny bok!! Hvordan komme til Nirvana uten å dø først.

Dato: 13.04.18

88 templer, 140 mil og 7 uker på veien mot Nirvana ble til 308 sider fullspekket med bilder og tekst. I tillegg får du en ren tempelbrosjyre med kart, info og tekst om alle de 88 templene.

Og der kilte det seg fast, gitt

Dato: 12.05.17

Jeg har et bilde jeg bare må få ut av hodet. Det ble puttet dit av en politiker en dag i forrige uke, og siden har det vært som limt fast.

Inni våre hoder

Dato: 04.05.17

Hva er det vi egentlig tenker? Og gjør? En avsporing om markedsundersøkelser. (Å herregud.)

Bak maktas språkvegg vokser frykten

Dato: 05.12.16

Hvordan kunne Trump bli president? Eller: Den psykologiske langtidseffekten av å ikke svare på spørsmål.

Det fullstendig åpne rommet

Dato: 17.11.16

Tekst er den frie tanken nedfelt i et språklig bilde. Men i hvor stor grad er det mulig å holde tanken fast uten teksten? Og. Er det mulig å erkjenne tanken uten språket? Hvordan ser i så fall tanken uten det språklige ut? Kan vi forestille oss det? Og hva om vi bare bruker språk og tekst, også der vi vanligvis bruker bilder. Altså, hva om vi lar de indre bildene komme frem, kreerer fotografiene slik vi ønsker dem, uavhengig av den ytre virkeligheten. Det kommer til å bli noen fantastiske bilder. Noen helt eventyrlige møter og scener. Fantasien satt ut i livet. Hvilket møte ønsker du deg aller mest? Lag det.